ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΥ
Για 4 άτομα περίπου
ΥΛΙΚΑ
3 τεμ (800γρ. περίπου) Κοτόπουλο φιλέτο κομμένα σε κύβους
1 φλιτζ. Καφέ μουστάρδα dijon
1 φλιτζ. Καφέ χυμό Λεμόνι
2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμ. Τριμμένο στον τρίφτη
1 φλιτζ. Καφέ Ελαιόλαδο
Αλάτι ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ τριμμένο Πιπέρι Μαρινάρουμε ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ Υλικά ΚΑΙ ΤΑ βάζουμε ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2-3 ώρες ΤΑ περνάμε ΣΕ Ξύλινα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ψήνουμε ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κρύα ΣΑΛΤΣΑ κάρρυ ΘΑ χρειαστούμε 2 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε φέτες 1 φλυτ. Καφέ Ελαιόλαδο 1 κουτ. Σούπας Κάρυ 500γρ. Στραγγιστό ΓΙΑΟΥΡΤΙ Αλάτι Πιπέρι Φέτες αγγουριού Μουσκεύουμε ΤΑ κρεμμύδια καυτό ΣΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15λ περίπου. Τα σοτάρουμε προσθέτουμε κάρυ και αφήνουμε να κρυώσουν. Τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι και φτιάχνουμε τι γεύση.
Απο την 2η σελίδα της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ