Αρχική Ν. Κορινθίας Σύγχρονα και ασφαλή πεζοδρόμια προς τον Συνοικισμό της Κορίνθου (Βιντεο)

Σύγχρονα και ασφαλή πεζοδρόμια προς τον Συνοικισμό της Κορίνθου (Βιντεο)

«Το είπαμε, το κάναμε. Είχαμε υποσχεθεί νέα πεζοδρόμια από την Εθνικής Ανεξαρτησίας προς το Συνοικισμό, η δέσμευση μας αυτή υλοποιείται! Τα πεζοδρόμια που κατασκευάζουμε πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και αποκαθιστούν την κίνηση των πεζών οι οποίοι θα μπορούν με την ολοκλήρωση του έργου να κινούνται με άνεση και ασφάλεια από το κέντρο προς τον Συνοικισμό και αντίστροφα δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Ο κύριος Νανόπουλος αναφέρθηκε και στην υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ. Με την υπογειοποίηση απαλείφουμε την αισθητική ρύπανση με ότι αυτό συνεπάγεται και προσφέρουμε ένα περιβάλλον αναβαθμισμένο στους πολίτες και τους επισκέπτες μας. Ακολουθεί το έργο κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Πατρών και το μεγάλο έργο των 2,8 εκ ευρώ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε όλη την πόλη της Κορίνθου δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος αναφέρθηκε σε τεχνικές λεπτομέρειες του έργου ενώ ανακοίνωσε και την έναρξη εργασιών στον σταθμό του ΟΣΕ την προσεχή Τρίτη.«Με την ανακατασκευή των πεζοδρομίων προχωρούμε και στην αλλαγή του φωτισμού με σύγχρονη τεχνολογία led. Θα τοποθετηθούν σώματα 7 μέτρων από την συμβολή της οδού Ανεξαρτησίας έως και το ΔΕΛΤΑ της Κορίνθου.

Δείτε το σχετικό βιντεο: