Αρχική Eπικαιρότητα Συλλήψεις σε Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσηνία

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσηνία

  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (24.11.2023) το μεσημέρι, στο Άργος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους-Μυκηνών, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστά.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (24.11.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, 64χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει -2- σκύλους για τους οποίους δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας τους. Στον 64χρονο επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (24.11.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα, είδη ρουχισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -1- περίπτωση κλοπής σε περίπτερο, που έγινε την 13.11.2023 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης με υπολογιστή Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 29.9.2022. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για απάτη με υπολογιστή.