Αρχική Ν. Κορινθίας Tα ανομολόγητα της Σοφίας – Της πίτας ….. και όχι μόνο

Tα ανομολόγητα της Σοφίας – Της πίτας ….. και όχι μόνο

Δευτερούλα σήμερα και αφού έχουμε μαζέψει πολύ πολύ υλικό και περισσότερο παρασκήνιο είμαστε εδώ για να τα πούμε όλα …..

  1. Όπου γάμος και χαρά οι αυτοδιοικητικοί μας πρώτοι. Σηκώστε τα μανίκια για δουλειά τους είπε ο Σταυρέλης και όχι κουμπώστε το κοστούμι και τρέξτε στις πίτες. ‘Εχουν δε και μία εκπληκτική ταχύτητα να τα προλαβαίνουν όλα που θαρρεί κανείς ότι έχουν σπάσει το ρεκόρ της ταχύτητας. Εκείνο το ύφος τους όμως με ξεπερνάει πραγματικά, το στήσιμο για την φωτογραφία και η υπεροψία στα κάγκελα. Κάπου ανάμεσά τους ξεπροβάλει και κανένας που το ζει και το ευχαριστιέται χωρίς την ανάγκη προβολής. Πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που η ζωή τους και η επαγγελματική τους καταξίωση δεν έχουν ανάγκη το πλατύ χαμόγελο στις φωτογραφίες.
  2. Ανακοίνωση για τα ογκώδη έβγαλε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας. Μην δω στο τέλος να δικαιώνει τον Μπίτζιο και όλα θα τα έχω δει. Στις 15 μόλις μέρες που έχει αναλάβει και βλέπει ότι αν δεν συνδράμουν και οι πολίτες τούτη η πόλη καθαρή δεν θα γίνει.
  3. Χάσαμε τον φωτογράφο της Πνοής και απορώ γιατί δεν έχει ακόμη σημάνει silver alert. Ακόμη και όταν η Πνοή κέρδισε τις εκλογές αυτός συνέχιζε να φωτογραφίζει κάδους, σκουπίδια και ότι άλλο πετύχαινε με το ίδιο προεκλογικό πάθος. Την ιστορική στιγμή που ανέλαβε η ομάδα της Πνοής κάηκαν ανεξήγητα οι φωτογραφικοί φακοί, οι κάμερες και τα φιλμς. Αυτός δε, παρά την ήττα του είναι τόσο σίγουρος για την εξέλιξη που είναι απορίας άξιο ……….. (γιατί άραγε; )
  4. Στα πόστα τους χωρικοί και θεματικοί αντιπεριφερειάρχες σε όλη την Πελοπόννησο. Τους βλέπω πολύ ορεξάτους για όλα όσα έχουν να φτιάξουν. Μωρέ άμα εμπνέει ο επικεφαλής, όλα γίνονται πιο απλά.
  5. Μεγάλη έρευνα έχει ξεκινήσει το SUPER στις υπηρεσίες του Δήμου Κορινθίων και στους προισταμένους τους. Ο λόγος; Πολύ καιρό τώρα έχουν φτάσει στα γραφεία μας καταγγελίες  για συγκεκριμένο προιστάμενο υπηρεσίας που χρησιμοποιεί το όχημα του Δήμου στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Βάσει κανονισμού τα οχήματα πρέπει να παραμένουν στην υπηρεσία  μετά το πέρας του ωραρίου του. Του ποιου; Στην μία, στις δωδεκάμισι, στις δύο, έχει γίνει καπνός από την υπηρεσία. Μην τον είδατε, μην τον απαντήσετε. Ο αντιδήμαρχος στην συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει πως δεν είδε, δεν άκουσε παρότι του έχουμε πει το όνομά του. Εχει μία τάση ο αντιδήμαρχος εκτός από ψεύτης να είναι και επιλεκτικός στην πληροφορία που του δίνεται. Οψόμεθα ……
  6.  Χρέη γραφείου τύπου του Δημάρχου αναμένουμε να δούμε ποιος ή ποια θα αναλάβει. Υπάρχει όμως και ένας κατακαημένος και στο παρελθόν υπόδικος για συγκεκριμένο αδίκημα που έχει χρήσει τον εαυτό του δημοσιογράφο της Πνοής και όχι μόνο και ανεβάζει ότι κατεβάζει η ανορθόγραφη κούτρα του. Μαζέψτε τον ρε σύντροφοι, ζημιά σας κάνει, δεν το βλέπετε;
  7. Τρέχει κανονικά ο διαγωνισμός για τα δύο χρόνια τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Κορινθίων παρά τα σοβαρά ερωτήματα που θέσαμε. Τι κι αν φωνάζει ο Μητσοτάκης ότι θα παταχθεί η αισχροκέρδεια, τι κι αν αυτή την στιγμή που τρέχει ο διαγωνισμός είμαστε στα ανώτερα επίπεδα της ακρίβειας και η ύφεση είναι προ των πυλών, αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα. Καλώ λοιπόν και επίσημα τον κύριο Σταυρέλη και τον εκπρόσωπο τύπου κ. Μποζίκη να απαντήσουν για ποιο λόγο θα πρέπει να σφραγίσουμε ιλιγγειώδεις τιμές σε προιόντα που όταν ο ανάδοχος θα τα αγοράσει θα είναι πολύ χαμηλότερες.
  8. Τέλος θέλω να σας πω ότι είμαι λίγο από λερναία ύδρα. Οσα κεφάλια και να κόψετε, εγώ θα επιβιώσω. μην μπαίνετε στον κόπο να πληρώνετε ψεύτικες χορηγούμενες γιατί αυτές τις μέρες θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Σας ξέρω…….                                              Υ.Σ : Ποιος αντιδήμαρχος είπαμε πως ξεστολίζει να τον πάρω τηλέφωνο;                                             Σ.Μπαλή