Αρχική Ν. Αρκαδίας VIDEO: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΒΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

VIDEO: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΒΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της 13ης Μαρτίου ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κύριος Νίκος Τότσης στην αρκαδική πρωτεύουσα, με αφορμή την εκδήλωση της ΕΤΒΑ που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 14, Μαρτίου στο επιμελητήριο Αρκαδίας, Δεν θα έχει θέμα το σχέδιο ανάπτυξης των υποδομών του βιομηχανικού πάρκου Τρίπολης.

Θα κατατεθεί σχετικός φάκελος από την ΕΤΒΑ ώστε να ενταχθεί σε ένα από τα προγράμματα του ταμείου ανάκαμψης που θα συμβάλει και η ευρωπαΐκή ένωση στην κάλυψη ενός μεγάλου ποσοστού του μέρους των δαπανών αυτών, το οποίο ανέρχεται στο 1.000.000 €, για την αναβάθμιση των υποδομών της ΒΙΠΕ Τρίπολης.
Η εκδήλωση θα γινει στις 19:00 το απόγευμα, και θα αφορά όλους τους εγκατεστημένους επιχειρηματίες στην βιομηχανική περιοχή Τρίπολης.
Να σημειωθεί, πως ο κ. Τότσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία νέα επένδυση φαρμακευτικής εταιρείας η οποία θα έρθει στην ΒΙΠΕ αλλά και στις εξελίξεις σχετικά με την μονάδα βιαερίου.
Τέλος, υπάρχει συζήτηση για την δημιουργία μονάδας κέντρο υγείας στο διοικητήριο της ΒΙΠΕ Τρίπολης προκειμένου να φιλοξενείται εκεί ένα ασθενοφόρο ώστε να χρησιμοποιείται και από τους επιχειρηματίες αλλά και από τους κατοίκους της γύρω περιοχής.