Αρχική Ν. Αρκαδίας Κάλεσμα στον κόσμο από τον Παναρκαδικό για νίκη ανόδου

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Παναρκαδικό για νίκη ανόδου

Ο  Παναρκαδικός με ανακοίνωση του καλεί το φίλαθλο κοινό της Αρκαδίας να δώσει το παρών στο εντός έδρας ματς με τον Μιλτιάδη Μεσσηνίας που μπορεί να κρίνει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ελεύθερη είσοδος για μαθητές και γυναίκες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τη νίκη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική θέλει στον σημερινό  (Τετάρτη 15/5/24) κρίσιμο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη (ώρα 17:00) με τον Α.Ο. Μιλτιάδη (πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Μεσσηνίας) ο πρωτοπόρος του 5ου Ομίλου  Παναρκαδικός Α.Ο.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ευχαριστεί θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο για την μέχρι σήμερα παρουσία του στο γήπεδο της Τρίπολης για τους αγώνες μπαράζ που βοήθησε σημαντικά την ομάδα.

Παράλληλα απευθύνει νέο κάλεσμα στους φιλάθλους να προσέλθουν αύριο στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μία μεγάλη νίκη που θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα της Τρίπολης στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας είναι ο τελευταίος που θα δώσει στην Τρίπολη η ομάδα του Παναρκαδικού αφού τους υπόλοιπους δύο που απομένουν θα παίξει εκτός έδρας στο Γύθειο με τον Πανγυθεατικό και στα Κρέστενα με τον Ξενοφώντα.

Με απόφαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού για άλλη μία φορά η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για τους μαθητές και τις γυναίκες.

Τέλος όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. της ομάδας οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα του Παναρκαδικού στο Γύθειο με τον Πανγυθεατικό θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν ΔΩΡΕΑΝ με λεωφορείο που θα βάλει ο Όμιλος Εταιρειών ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ που είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας του Παναρκαδικου.

Φίλαθλοι όλοι σήμερα Τετάρτη 15/5/24 στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί άλλη μία μεγάλη νίκη. 

Μία νίκη που κατά μεγάλο ποσοστό θα οδηγήσει και πάλι τον Παναρκαδικό μας στις Εθνικές Κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Εκεί δηλαδή που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται η ομάδα της Τρίπολης. Η παρουσία όλου του φίλαθλου κόσμου της Αρκαδίας είναι σημαντική στον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την πρωταθλήτρια ομάδα της Μεσσηνίας».