Αρχική Ν. Κορινθίας Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας Αν. Γκιολής: «Η φωτιά παραμένει χωρίς ενεργό μέτωπο με...

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας Αν. Γκιολής: «Η φωτιά παραμένει χωρίς ενεργό μέτωπο με διάσπαρτες εστίες»

Ολονύχτια μάχη με διάσπαρτες εστίες έδιναν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας που επιχειρούν στην πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου στην Στιμάγκα Κορινθίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, δήλωσε: «Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά παραμένει χωρίς ενεργό μέτωπο με διάσπαρτες εστίες, οι οποίες αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας εργάζονται αδιάκοπα όλη τη νύχτα για να περιορίσουν τις διάσπαρτες εστίες και να αποτρέψουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Έχουμε κινητοποιήσει όλες
τις διαθέσιμες δυνάμεις και μέσα για να ελέγξουμε την κατάσταση και να προστατεύσουμε τις περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Η συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι άριστη και ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όλους όσοι συνδράμουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών για την ασφάλειά τους».