Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Στον Εισαγγελέα το ζευγάρι που συνελήφθη για τον θάνατο του 64χρονου...

Τρίπολη: Στον Εισαγγελέα το ζευγάρι που συνελήφθη για τον θάνατο του 64χρονου στον Αγ. Πέτρο

Με το ίδιο περιπολικό και φορώντας μάσκες προστασίας μεταφέρθηκαν απο το Α.Τ. Τρίπολης στο Δικαστικό Μέγαρο για να απολογηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, το ζευγάρι που κατηγορείται για ανθρωποκτονία 64χρονου στον Αγ. Πέτρο Κυνρουρίας, χθες (21/7).

Πρόκειται για την σοκαριστιή υπόθεση που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο ορεινό χωριό Άγιος Πέτρος στην Αρκαδία και στοίχισε τη ζωή σε εναν 64χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, που διενεργείται σήμερα.

Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, το θύμα είχε λογομαχία με μια 34χρονη και τον 41χρονο σύζυγό της, όταν κατά την αποχώρησή τους από την πλατεία Άγιου Πέτρου, όπου ήταν καλεσμένοι σε κοινωνική εκδήλωση (βάφτιση), η γυναίκα δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από τον παθόντα, όπως κατήγγειλε η ίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε βοηθήσει το ζευγάρι να μεταφέρει το παιδί τους στο αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 64χρονου.