Αρχική Ν. Αρκαδίας Η καρδιά του τένις χτυπά στην Τρίπολη

Η καρδιά του τένις χτυπά στην Τρίπολη

Για πρώτη φορά τα τρία σωματεία αντισφαίρισης της πόλης μας, η ΑΕΚ Τρίπολης, το Smash Tennis Club και ο ΣΑ Τρίπολης διοργανώνουν το πρώτο Ε1 τουρνουά τένις, που γίνεται στην Αρκαδική Πρωτεύουσα. Το πρώτο στην τάξη τουρνουά τένις μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις των τριών συλλόγων, στο ΔΑΚ Τρίπολης, όπου δραστηριοποιείται η ΑΕΚ Τρίπολης, στο Smash Tennis Club, όπου δραστηριοποιείται ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης Άτλας και στα γήπεδα του ΣΑ Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες που το κάθε σωματείο φιλοξενεί είναι οι εξής:

ΑΕΚ Τρίπολης: Κατηγορία Κοριτσιών 12 ετών (3 γήπεδα)

Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης Άτλας: Κατηγορία Αγοριών 12 ετών (3 γήπεδα)

ΣΑ Τρίπολης: Κατηγορία Αγοριών και Κοριτσιών 16 ετών (5 γήπεδα)

Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 22/7 με τα προκριματικά των αγοριών κάτω των 12 ετών στο Smash Tripolis Tennis Club και σήμερα Τρίτη 23/7 θα ξεκινήσει το κυρίως ταμπλό και ενδεχομένως τα διπλά σε όλους τους υπόλοιπους συλλόγους.

Η πόλη της Τρίπολης θα υποδεχθεί στα 11 γήπεδα που διαθέτει, συνολικά 100 αθλητές με τις οικογένειές τους και είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθεί αντάξια της Αρκαδικής φιλοξενίας καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού της Τρίπολης να επισκεφθούν και τις τρείς εγκαταστάσεις, να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων και να θαυμάσει υψηλής ποιότητας τένις από τους νέους αθλητές, που μας τιμούν με την αγωνιστική κ όχι μόνο παρουσία τους!