Αρχική Ν. Αρκαδίας Απόφαση Εισαγγελέα | Προφυλάκιση για τους ανηλίκους στην Τρίπολη

Απόφαση Εισαγγελέα | Προφυλάκιση για τους ανηλίκους στην Τρίπολη

Στις φυλακές Αυλώνα θα μεταφερθούν οι δύο ανήλικοι και στις φυλακές Βόλου οι ενήλικοι Με απόφαση Εισαγγελέα,  η οποία εκδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου οι πέντε συλληφθέντες, δύο εκ των οποίων είναι ανήλικοι, που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας στην Τρίπολη, οδηγούνται στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η προφυλάκιση θα είναι τουλάχιστον έξι μηνών. Να αναφέρουμε πως η διαδικασία της ανάκρισης ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε πριν τις 12 το βράδυ της ίδιας μέρας και η απόφαση για την προφυλάκιση των νεαρών βγήκε στη 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου.

Οι ανήλικοι και οι ενήλικοι συνελήφθησαν μετά από βαρύ ξυλοδαρμό πατέρα ανήλικης (ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο) τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, ο οποίος παρενέβη μετά από τηλεφώνημα της κόρης του, ότι την παρενοχλούσαν οι ανήλικοι.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία στην κατοχή των συλληφθέντων νεαρών βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ φέρονται να έχουν πάρει μέρος και σε άλλα περιστατικά πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Οι συλληφθέντες  που προφυλακίζονται, είναι δύο ανήλικοι, ο ένας εκ των δύο αλλοδαπός και τρεις 19χρονοι, οι δύο εκ των οποίων αλλοδαποί. Οι δύο ανήλικοι μεταφέρονται στις φυλακές Αυλώνα και οι τρεις 19χρονοι στις φυλακές Βόλου.