Αρχική Ν. Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Μήνυμα στήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έναρξη της νέας...

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Μήνυμα στήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς»

Στην τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Τρίπολης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

«Με τις ευχές της Εκκλησίας και τη δική μας υποστήριξη, ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά. Εύχομαι από καρδιάς στους μαθητές και τις μαθήτριες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Η Πολιτεία αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την Παιδεία, με το πρόγραμμα ανακαίνισης των σχολικών μονάδων, τη σημαντική ενίσχυση του εκπαιδευτικού δυναμικού σε όλη τη χώρα, αλλά και με τον συνεχιζόμενο ψηφιακό μετασχηματισμό. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, τόσο με τη μεταφορά των μαθητών όσο και με την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών, μέσα από το νέο ΕΣΠΑ.

Το σχολείο δεν είναι μόνο χώρος μάθησης αλλά και κοινωνικοποίησης. Είναι το περιβάλλον όπου οι νέοι καλλιεργούν τις γνώσεις και τις σχέσεις τους, προετοιμαζόμενοι για το μέλλον. Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους», ανέφερε στο μήνυμά του προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Φωτογραφίες: