Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: « Διευκολύνουμε σταθερά την καθημερινότητα των δημοτών μας»

Κώστας Τζιούμης: « Διευκολύνουμε σταθερά την καθημερινότητα των δημοτών μας»

Η Δ.Ε.Y.Α. Τρίπολης ενόψει της χειμερινής περιόδου εντείνει τις εργασίες καθαρισμού όλων των φρεατίων στον Δήμο Τρίπολης.

Εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης όμβριων υδάτων, με στόχο τη διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε το δίκτυο να μπορεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό, όταν αυτό απαιτηθεί.

Παράλληλα, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, εκτός από την πόλη της Τρίπολης, και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου με στόχο τον γενικό καθαρισμό του δικτύου και την αποφυγή οχλήσεων από εμφράξεις.

Επιπλέον κρίθηκε απαραίτητο να γίνει άμεσα και αντικατάσταση στις φθαρμένες σχάρες και να τοποθετηθούν μεγαλύτερες όπου χρειαστεί.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Χατζόπουλος Στέφανος τόνισε πως: «προσπαθούμε να διατηρούμε τα φρεάτια καθαρά έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης και παρακαλώ τους συνδημότες μας να καθαρίζουν, όσο μπορούν, τα φρεάτια από φύλλα και φερτά υλικά που βρίσκονται μπροστά από τις οικίες τους».

Εικόνες: