Αρχική Ν. Κορινθίας 18ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ σε Αργολίδα και Κορινθία

18ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ σε Αργολίδα και Κορινθία

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με τον Δήμο Άργους Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 18ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024. 

Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών και διεξάγεται για 17 χρόνια, ως μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, και συμμετέχουν πληρώματα από το εξωτερικό.

Οι φετινές διαδρομές είναι ένας συγκερασμός από τα ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ 2013,2014, 2018 και επιλεγμένες νέες διαδρομές. Εκκίνηση: Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών προς ημιορεινές και ορεινές περιοχές Αργολίδας, Κορινθίας, ανασυγκρότηση στο ΛΕΒΙΔΙ, επιστροφή στην Αργολίδα και τέλος της 1ης ημέρας, με την ανάβαση στο «Κάστρο Λάρισα» Άργους.

Επανεκκίνηση από Άργος προς ημιορεινές διαδρομές σε Αργολίδα, Κορινθία και τερματισμός στις γραφικό Κεφαλάρι Άργους για γεύμα και απονομή επάθλων. Μήκος συνολικής διαδρομής 400 χλμ. 16 ΕΔΑ συνολικού μήκους 195 χλμ. με 170+ χρονομετρήσεις.

Αποτελέσματα από την https://anube.es/. Με αυτή την εκδήλωση ολοκληρώνεται το Argolis Historic Trophy 2024 και η μέχρι τώρα προσωρινή κατάταξη έχει αναρτηθεί στο https://ac3.gr/argolis-historic-trophy-2024/