Αρχική Ν. Αργολίδος Δεσμοί Αίματος: Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για την εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

Δεσμοί Αίματος: Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για την εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν και υποστήριξαν την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο τη Δευτέρα 16 και Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024. Η προσφορά αίματος από τους συμπολίτες μας ήταν ανεκτίμητη και βοήθησε σημαντικά στο να διατηρηθούν τα αποθέματα αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Ν.M. Άργους για την ακούραστη προσπάθειά τους και την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας. Με την επαγγελματική τους προσέγγιση και την ανθρωπιά τους, εξασφάλισαν την άριστη οργάνωση και εξυπηρέτηση των εθελοντών αιμοδοτών.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ HARVARD, το οποίο με μεγάλη προθυμία παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του για τη φιλοξενία της αιμοδοσίας, δημιουργώντας ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για όλους τους αιμοδότες.

Η στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων και φορέων μάς ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, συμμετέχοντας στις μελλοντικές αιμοδοσίες και προσφέροντας λίγο από τον χρόνο τους για να χαρίσουν ζωή σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

 

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος»