Αρχική Ν. Αρκαδίας Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, σε συνεργασία με το Δ.Σ. των Μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως και φέτος λειτουργεί σχολή μουσικής στο κτήριο της Φιλαρμονικής στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Υπενθυμίζουμε ότι στη σχολή πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών μουσικής.

Αναλυτικότερα τα όργανα που διδάσκονται είναι τα εξής:
Ξύλινα πνευστά: Κλαρινέτο, σαξόφωνο
Χάλκινα πνευστά: τρομπέτα, αλτικόρνο, τρομπόνι, κόρνο σε Μιb,
Κρουστά

Στόχος είναι η γνωριμία με τον μαγικό κόσμο των πνευστών και κρουστών οργάνων και φυσικά η ανάπτυξη μουσικών δεξιοτήτων ώστε τα νέα μέλη στο άμεσο μέλλον να στελεχώσουν την Φιλαρμονική του Δήμου μας. Η αγορά οργάνου δεν είναι απαραίτητη καθώς η Φιλαρμονική διαθέτει δωρεάν όργανα για μελέτη και εξάσκηση.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι δωρεάν. Αιτήσεις εγγραφής μπορεί να υποβάλει κάθε ενδιαφερόμενος ηλικίας 10 ετών και άνω στα γραφεία της Φιλαρμονικής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 6:30 μ.μ – 9:00μ.μ.

Το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ. θα τελεσθεί αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, στο κτήριο της Φιλαρμονικής, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σύντομη παρουσίαση των οργάνων της Φιλαρμονικής.

Ώρες λειτουργίας – πληροφορίες:
Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης (Πλ. Αγίου Βασιλείου)
Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη 6:30 μ.μ – 9:00 μ.μ
e-mail. Filarmoniki.tripolis@gmail.com