Αρχική Ν. Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης: “Προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών”

Δήμος Τρίπολης: “Προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών”

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση και αντικατάσταση καθρεφτών οδικής κυκλοφορίας σε κομβικά σημεία της πόλης, με στόχο την καλύτερη ορατότητα και την αποφυγή ατυχημάτων. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για τη συνεχή βελτίωση των υποδομών που σχετίζονται με την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και οχημάτων.

Παράλληλα, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών για τη διασφάλιση της καθαριότητας και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος της πόλης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κοττής Βασίλης με τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν – πέραν των ανωτέρω- και σε εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαριότητας σε δημόσιους χώρους με καθαρισμό πεζοδρομίων, δρόμων και στύλων.

Για τη συντήρηση, όμως, όλων των παρεμβάσεων ζητούμε από τους πολίτες να σέβονται τους κοινόχρηστους χώρους, να μην τοποθετούν κάθε είδους αφίσες – αυτοκόλλητα(ενοικιαστήρια, διαφημιστικά φυλλάδια) σε κολόνες, δέντρα, καθρέφτες οδικής ασφάλειας, σεβόμενοι το περιβάλλον και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε: “ η ασφάλεια, η καθαριότητα και η προστασία της δημόσιας περιουσίας είναι προτεραιότητες για εμάς. Με τις συνεχόμενες παρεμβάσεις επιδιώκουμε να διατηρήσουμε ένα καθαρό και πολιτισμένο δημόσιο χώρο για εμάς και τους δημότες μας”.