Αρχική Ν. Λακωνίας Μήνυμα του Επιμελητηρίου Λακωνίας για τις εκλογές του

Μήνυμα του Επιμελητηρίου Λακωνίας για τις εκλογές του

Για τη διεξαγωγή των επιμελητηριακών εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για τον προσεχή Νοέμβριο, ενημερώνει τα μέλη του το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν ως εξής:
– Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, από 08:00 έως 19:00, στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη (οδός Λυκούργου 61).
– Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, από 08:00 έως 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους.
– Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, από 08:00 έως 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο (ισόγειο γραφείων Επιμελητηρίου – οδός Ξανθάκη 3).

Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το Επιμελητήριο θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές. Ομοίως, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, ο φορέας θα παραμείνει κλειστός, για να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων.

«Το Επιμελητήριο θα πρέπει να συνεχίσει
τη δυναμική του παρουσία και δράση»
Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου «να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία των εκλογών αναδεικνύοντας στο διοικητικό του συμβούλιο ενεργούς πολίτες-επιχειρηματίες μέλη τού Επιμελητηρίου, που θα εργαστούν για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την ανάπτυξη του επιχειρείν και την οργάνωση δράσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Λακωνίας και την ανάπτυξη του τόπου».

Τονίζει ακόμα πως «το Επιμελητήριο Λακωνίας θα πρέπει να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία και δράση για τη στήριξη των μελών του, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε για την επιχειρηματικότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις του Επιμελητηρίου και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και με τη δυναμική τους παρουσία στις εκλογές του Νοεμβρίου».

Ακολουθεί η παράθεση ορισμένων προθεσμιών, που είναι καταληκτικές και δεν δύναται να δοθεί παράταση:
– Καταβολή τελών ή συνδρομών: έως 4/10/2024
– Υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για να εκλεγούν: έως 15/10/2024
– Υποβολή εντύπων υπόδειξης εκπροσώπων για να ψηφίσουν έως: 7/11/2024

Για περισσότερες πληροφορίες καλούνται τα μέλη να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις τής εκλογικής επιτροπής για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκλογών. Οι ανακοινώσεις αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.lakoniacci.gr), αποστέλλονται με το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) του Επιμελητηρίου και δημοσιεύονται στον «Λακωνικό Τύπο» και σε άλλα ΜΜΕ. Επίσης, για τυχόν απορίες, τα μέλη μπορούν να αποταθούν στο προσωπικό του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2733022279 (εσωτ.