Αρχική Ν. Κορινθίας ΚΑΠΗ Δήμου Σικυωνίων: Επίσκεψη στο Μουσείο Στυμφαλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα...

ΚΑΠΗ Δήμου Σικυωνίων: Επίσκεψη στο Μουσείο Στυμφαλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, το ΚΑΠΗ Δήμου Σικυωνίων διοργάνωσε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, εκδρομή στο Μουσείο Περιβάλλοντος στη Στυμφαλία. Τα μέλη του ΚΑΠΗ, που συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Σικυωνίων Ευάγγελο Καρακούση, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου από τον Διευθυντή κ. Βικάτο, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία πολιτισμού και γνώσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία από τον διακεκριμένο Γηρίατρο MD, Κωνσταντίνο Στολάκη, ο οποίος ανέλυσε θέματα που αφορούν τη φροντίδα και την υγεία των ηλικιωμένων, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση στους παρευρισκόμενους.

Μετά την ξενάγηση και την ομιλία, τα μέλη του ΚΑΠΗ απόλαυσαν ένα γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής, όπου είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν μεταξύ τους σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Η εξόρμηση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προτεραιότητα του Δήμου Σικυωνίων στην στήριξη και τη φροντίδα της Τρίτης Ηλικίας, καθώς και τη συμβολή του ΚΑΠΗ στη διασφάλιση μιας ενεργούς και ποιοτικής κοινωνικής ζωής για τα μέλη του.