Αρχική Ν. Κορινθίας Το μήνυμα του Δημήτρη Πρωτοπαπά για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τις...

Το μήνυμα του Δημήτρη Πρωτοπαπά για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τις δημοτικές εκλογές

Ένας χρόνος από τις δημοτικές εκλογές και με κεντρικό σύνθημα: Αλλάζουμε τον Δήμο, Αλλάζουμε τις Ζωές μας, συνεχίζουμε μαζί για μια Πράσινη Πόλη.
 
Αγαπητοί συμπολίτες,
Σήμερα, 8 Οκτωβρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κορινθίων. Ήταν μια σημαντική μέρα για όλους μας, καθώς η παράταξή μας, η «Πράσινη Πόλη», κατέλαβε την τρίτη θέση. Αυτή η θέση ήταν για εμάς το εφαλτήριο για να ξεκινήσουμε έναν αγώνα που συνεχίζεται αδιάκοπα από την πρώτη κιόλας μέρα.
Σε αυτόν τον χρόνο, παραμείναμε σταθεροί στις αξίες και στις δεσμεύσεις μας: να προωθούμε πολιτικές που θα κάνουν την πόλη μας πιο πράσινη, βιώσιμη και φιλική προς τους πολίτες. Με επιμονή και αγωνιστικότητα, διεκδικούμε κάθε μέρα τα καλύτερα για τον Δήμο μας, θέτοντας τις ανάγκες των πολιτών στο επίκεντρο.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας εμπιστευτήκατε. Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη και αποτελεί για εμάς την καλύτερη επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε, αλλά με τη βοήθειά σας, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.
Ο αγώνας για ένα νέο , διαφορετικό Δήμο Κορινθίων με προοπτικές και ανάπτυξη για όλους, είναι μακρύς, όμως μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, για να φέρουμε θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.
Με εκτίμηση,
Η παράταξη «Πράσινη Πόλη»
Δημήτρης Πρωτοπαπάς