Αρχική Ν. Αργολίδος Ανήλικοι από την Αργολίδα συνελήφθησαν στον Γαλατά για σοβαρό οπαδικό επεισόδιο

Ανήλικοι από την Αργολίδα συνελήφθησαν στον Γαλατά για σοβαρό οπαδικό επεισόδιο

Μέσα σε λίγες ώρες τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας εξιχνίασαν ένα πολύ σοβαρό οπαδικό επεισόδιο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στον Γαλατά.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Τροιζηνιακό και στον Αγροναύτη Νέας Κίου. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν αντεγκλήσεις ανάμεσα σε υποστηρικτές των δύο ομάδων χωρίς όμως να προκληθούν επεισόδια.

Αμέσως μετά τη λήξη νεαροί υποστηρικτές του Αργοναύτη επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και μία μηχανή για να φύγουν όμως στη συνέχεια συνεπλάκησαν με δύο νεαρούς υποστηρικτές του Τροιζηνιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαροί επιχείρησαν να μιλήσουν με τους υποστηρικτές του Αργοναύτη ώστε να λήξει η παρεξήγηση όμως δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σε διάφορα σημεία του σώματος. Η παρέμβαση διερχόμενων ήταν καθοριστική ώστε οι δράστες να αποχωρήσουν και να μην συνεχιστεί η συμπλοκή.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν πολύ γρήγορα να ταυτοποιήσουν τα οχήματα των εμπλεκόμενων και τους ίδιους και να περάσουν χειροπέδες σε έναν 15χρονο ο οποίος φέρεται να είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν από τους νεαρούς, σε έναν 14χρονο ο οποίος φορούσε κοκάλινα γάντια και συμμετείχε στην επίθεση και σε έναν 17χρονο. Μαζί τους συνελήφθησαν και οι γονείς τους.

Ένας από τους συλληφθέντες έχει δώσει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες πως οι δύο νεαροί επέβαιναν σε δίκυκλο και τους προσέγγισαν με επιθετικό τρόπο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί στον Εισαγγελέα Πειραιά ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών.