Αρχική Ν. Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης: Στο ίδιο έργο θεατές…

Δήμος Τρίπολης: Στο ίδιο έργο θεατές…

Την ίδια στιγμή που ο Δήμος Τρίπολης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει την πόλη καθαρή, κάποιοι ασυνείδητοι πετούν σκουπίδια πάνω σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, στο κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Πιο συγκεκριμένα. Στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής (11/10/2024), στην οδό 28η Οκτωβρίου, έξω από την Εθνική Τράπεζα, άπαντες αντίκρυζαν αυτή την εικόνα η οποία αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Το παράδοξο είναι ότι εκείνοι που δημιουργούν την εικόνα αυτή, είναι οι ίδιοι που πρώτοι θα διαμαρτυρηθούν, όταν ανοίξουν τα καταστήματά τους.

Αφού βρουν γεμάτους τους κάδους, θα τοποθετήσουν τα υπόλοιπα απορρίμματά τους έξω από αυτούς, αντί να επιλέξουν τον επόμενο πλησιέστερο κάδο που θα είναι άδειος.

Και βέβαια ούτε λόγος να κατευθυνθούν στην «κάτω Αγορά», όπου υπάρχει press container. Ούτε θα μπουν στη διαδικασία να «σπάσουν» τις χάρτινες συσκευασίες, ώστε να μειωθεί ο όγκος τους.

Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι πρέπει να γεμίσει το κέντρο με κάδους απορριμμάτων ή ότι υπάρχει δυνατότητα κάθε μία ώρα να διέρχεται απορριμματοφόρο για την αποκομιδή τους;

Αδιανόητη εικόνα που μόνο ντροπή προκαλεί για αυτούς που τη δημιουργούν.