Αρχική Ν. Κορινθίας Κ.Πιπίνης: “Στόχος μου είναι να προωθήσω τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία...

Κ.Πιπίνης: “Στόχος μου είναι να προωθήσω τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία στην επιχειρηματική κοινότητα της Κορινθίας”

Ο Κωνσταντίνος Πιπίνης είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κορινθίας από το 2009. ∆ιαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας σε διάφορους τομείς του σχεδιασμού και της παραγωγής. Έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 600 επιχειρηματίες και εταιρείες σε πολυάριθμους κλάδους. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, στη Σύρο. Από το 2009 έχει το δικό του γραφείο στην Κόρινθο, Pipinis Creative Studio, όπου παρέχει γραφικές τέχνες και άλλες υπηρεσίες εξειδικευμένου σχεδιασμού και εκτύπωσης έως και σήμερα. Από το 2021 είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας TRICON O.E, εταιρείας που ασχολείται με την παραγωγή και πώληση ειδών επαγγελματικής ένδυσης και ένδυσης διαφημιστικής χρήσης, αλλά και άλλων διαφημιστικών προϊόντων που σχεδιάζονται για επαγγελματίες. Πιστεύει ότι η οργάνωση και η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι το κλειδί για οποιαδήποτε επιτυχία. Ως ενεργό μέλος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, μπορεί να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων και να διασφαλίσει ότι το Επιμελητήριο θα λειτουργεί προς όφελος όλων των επαγγελματιών της περιοχής. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπληγιάννου, και έχουν ένα παιδί την Αγγελική.
Ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος για το Επιμελητήριο Κορινθίας με τον Παναγιώτη Λουζιώτη μετά από παρότρυνση δική του. Ως ενεργό μέλος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, μπορεί να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων και να διασφαλίσει ότι το Επιμελητήριο θα λειτουργεί προς όφελος όλων των επαγγελματιών της περιοχής. Ο στόχος του είναι να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία στην επιχειρηματική κοινότητα της Κορινθίας. Οραματίζεται ένα Επιμελητήριο που θα λειτουργεί ως καταλύτης για την ανάπτυξη όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη και ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ τους. Παραμένει πάντα πιστός και ηθικός σε ό,τι κάνει, και όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι μπορεί να ξεπερνά οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να συναντήσει μπροστά του.