Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Γιάννης Ουλής γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του για το Επιμελητήριο Κορινθίας στο...

Ο Γιάννης Ουλής γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του για το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλευρό του Παναγιώτη Λουζιώτη

Ο Γιάννης Ουλής δραστηριοποιείται από το 2014 στην Κόρινθο ως ασφαλιστικός και επενδυτικός διαμεσολαβητής. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Διαθέτει ακαδημαϊκή βάση στις Αθλητικές Επιστήμες, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Κολέγιο Αθλητικών Επιστημών, ενώ έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Αθλητισμού (Sport Management). Το 2007 ανέλαβε τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης εμπορίου υποδημάτων, όπου ανέπτυξε σημαντικές επιχειρηματικές δεξιότητες, διοικώντας την επιχείρηση με επιτυχία έως το 2014. Σε αυτό το χρονικό σημείο αποφάσισε να αφιερώσει τη σταδιοδρομία του αποκλειστικά στον τομέα των ασφαλειών και των επενδύσεων, αξιοποιώντας την εμπειρία του στον επιχειρηματικό κόσμο για να προσφέρει αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες του.
Ο Γιάννης Ουλής γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του για το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο πλευρό του Παναγιώτη Λουζιώτη με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Δύναμη”. Πιστεύει ότι μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση και την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στον κλάδο των υπηρεσιών, φέρνοντας νέες ιδέες και προτάσεις. Εχέγγυο για αυτό αποτελεί η μακρά οικογενειακή παράδοση και η προσωπική του ενασχόληση με το επιχειρείν στην Κορινθία.
Η στήριξή σας στην υποψηφιότητά του θα είναι καθοριστική, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλετε στον κοινό στόχο: την ανάπτυξη της κορινθιακής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση του τοπικού επιχειρηματικού δυναμικού. Μέσα από την επαγγελματική του πορεία στον τομέα των ασφαλειών, έχει έρθει σε άμεση επαφή με τις ανάγκες των ιδιωτών και των επιχειρήσεων της Κορινθίας, γεγονός που τον ώθησε να συμμετέχει ενεργά στην τοπική επιχειρηματική σκηνή.
Με πλήρη αφοσίωση και υπευθυνότητα, επιθυμεί να συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής.