Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Παναγιώτης Ντόμαλης Υποψήφιος με τον Π.Λουζιώτη και την «Επιχειρηματική Δύναμη»

Ο Παναγιώτης Ντόμαλης Υποψήφιος με τον Π.Λουζιώτη και την «Επιχειρηματική Δύναμη»

Ο Παναγιώτης Ντόμαλης, γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1968 στο Κιάτο Κορινθίας, είναι ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής των επιχειρήσεων PROothisi – Digital Mall – MMS Bulgaria. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., αποκτώντας ισχυρή βάση στην τεχνολογία και την αυτοματοποίηση. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των σπουδών του, όταν συμμετείχε σε φοιτητικές οργανώσεις με έντονη αγωνιστική δράση. Στην επαγγελματική του πορεία διακρίθηκε για τη συνδικαλιστική του δράση στον τομέα των πρακτόρων τυχερών παιχνιδιών, όπου από το 2000 έως το 2017 κατείχε σημαντικές θέσεις όπως Πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ του Ν. Κορινθίας , μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Πανελλαδικής Επιτροπής Διαχείρισης.
Παρά τις δυσκολίες, ο Παναγιώτης Ντόμαλης συνέχισε την πορεία του στον επιχειρηματικό τομέα μέσω της εταιρείας PROothisi, που ίδρυσε το 2011, η οποία ανέπτυξε εφαρμογές επεξεργασίας, μεταφοράς και προβολής πληροφοριών σε δίκτυο πρακτορείων ΟΠΑΠ και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους. Το 2012 δημιούργησε την πρώτη ελληνική εφαρμογή ψηφιακής βιτρίνας, PROothisi Smart Digital Signage, ενώ την ίδια χρονιά επέκτεινε τις δραστηριότητές του στη Βουλγαρία μέσω της Master Marketing Solutions (MMS). Το 2016 η PROothisi λανσάρισε το οδοντιατρικό κανάλι Health Media, ενώ το 2020 ανέπτυξε την ιδέα των Ψηφιακών Εμπορικών Κέντρων (Digital Malls), με όραμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρών τοπικών επιχειρήσεων. Το 2022 ίδρυσε την Digital Mall, η οποία αφιερώνεται στην ανάπτυξη Ψηφιακών Εμπορικών Κέντρων σε όλη τη χώρα και αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τη Θερμοκοιτίδα Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α.). Το 2023 η Digital Mall εγγράφηκε στον κατάλογο των καινοτόμων επιχειρήσεων του Elevate Greece (μια από τις 8 καινοτόμες εταιρίες της Πελοποννήσου). Σήμερα, η Digital Mall δραστηριοποιείται σε 321 δήμους στην Ελλάδα, με πάνω από 27.000 επιχειρήσεις, και επεκτείνεται σε γειτονικές χώρες όπως η Κύπρος, και η Βόρεια Μακεδονία.
Με σταθερές αξίες Πίστης, Πάθους και Προσπάθειας, ο Παναγιώτης Ντόμαλης είναι αφοσιωμένος στην κοινωνική και επιχειρηματική ανάπτυξη της Κορινθίας, ενώ η υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας βασίζεται στην εμπειρία και την αφοσίωσή του στην τοπική κοινωνία. Η υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό Επιχειρηματική Δύναμη και επικεφαλής τον Παναγιώτη Λουζιώτη στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία, την καινοτομία και την αφοσίωση στην τοπική κοινωνία, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή καθώς και στην εμπιστοσύνη στην ομάδα της Επιχειρηματικής Δύναμης.