Αρχική Ν. Κορινθίας Σταμάτη Κυριακή: Πιστεύω στη συνέχιση της δυναμικής πορείας του Επιμελητηρίου μας υπό...

Σταμάτη Κυριακή: Πιστεύω στη συνέχιση της δυναμικής πορείας του Επιμελητηρίου μας υπό την προεδρία του Παναγιώτη Λουζιώτη

Η Σταμάτη Κυριακή γεννήθηκε το 1968 και ζει στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ανδρέα Μελέτη και μητέρα ενός γιού. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κορίνθου. Σπούδασε στην Αθήνα στη Φιλοσοφική Σχολή και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικών Σπουδών. Από το 1991 διευθύνει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο οποίο εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Το 2010 βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας με το βραβείο επιχειρηματικότητας. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Κορινθίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Επίσης είναι Γενική Γραμματέας στον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων. Τέλος, έχει εκλεγεί Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.
Στηρίζει με την υποψηφιότητά της την Επιχειρηματική Δύναμη για την Κορινθία γιατί πιστεύει στη συνέχιση της δυναμικής πορείας του Επιμελητηρίου μας υπό την προεδρία του Παναγιώτη Λουζιώτη και γιατί θα ήθελε να εκπροσωπήσει τους ιδιοκτήτες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων διεκδικώντας την αξιοπρεπή επιβίωση τους και την ανάδειξη της ιδιαίτερης συμβολής τους στην τοπική οικονομία και κοινωνία.