Αρχική Ν. Αργολίδος Συγκλονισμένη η Αργολίδα από το θάνατο 39χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών σε...

Συγκλονισμένη η Αργολίδα από το θάνατο 39χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών σε τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή 11/10 το μεσημέρι στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου στην Αργολίδα, με τραγικές συνέπειες για μία οικογένεια, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Στο τροχαίο συγκρούστηκαν τρία ΙΧ. στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων AVIN στη Νέα Κίο.Το ένα από αυτά είχε κατεύθυνση προς τη Νέα Κίο και τα δύο προς το Ναύπλιο.
Το συγκεκριμένο σημείο, γνωστό ως “δρόμος καρμανιόλα”, έγινε μάρτυρας μιας φονικής σύγκρουσης, όπου μια 39χρονη μητέρα έπεσε θύμα του δυστυχήματος. Η γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 7 και 9 ετών, έχασε τη ζωή της, αφήνοντας τα παιδιά της ορφανά.
Ο απεγκλωβισμός της άτυχης μητέρας από το όχημά της έγινε από την πυροσβεστική, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση. Στο περιστατικό επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Η γυναίκα, δυστυχώς, βρέθηκε χωρίς αισθήσεις και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ.
Η συγκεκριμένη περιοχή έχει συχνά αναφερθεί για τον υψηλό κίνδυνο στην κυκλοφορία, και το νέο αυτό δυστύχημα έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη για λήψη περαιτέρω μέτρων ασφαλείας. Οι τοπικές αρχές καλούνται να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος και να εξετάσουν άμεσα τις απαραίτητες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.
Το τραγικό αυτό συμβάν αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τους κινδύνους που ελλοχεύουν στους ελληνικούς δρόμους και την επιτακτική ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και μέτρα προστασίας των οδηγών και των επιβατών.