Αρχική Eπικαιρότητα Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση μισής ώρας στη διαδικασία – Περισσότεροι από 203.000 ψήφισαν...

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση μισής ώρας στη διαδικασία – Περισσότεροι από 203.000 ψήφισαν μέχρι τις 18:40

Στις 07:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στοΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, στον οποίο αντιμέτωποι είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

 

Περισσότεροι από 203.000 ψήφισαν μέχρι τις 18:40 και η συμμετοχή είναι μειωμένη κατα 26,8% σε σχέση με τον πρώτο γύρο.Επίσης, δόθηκε ημίωρη παράτασηκαι οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:30 ενώ μέχρι τις 21:00 αναμένεται να υπάρχει επαρκής εκτίμηση του αποτελέσματος, εκτός και η εκλογική διαδικασία εξελιχθεί σε θρίλερ όπως και την προηγούμενη Κυριακή, όπου η μάχη για τη δεύτερη θέση κρίθηκε στο νήμα.

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. Και αυτό δεν μας χαρίστηκε. Το πετύχαμε με αγώνα, κόπο, προσπάθεια», είπε από το Ίλιον, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Για «ευκαιρία αλλαγής» μίλησε ο Χάρης Δούκας από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και πρόσθεσε: «η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία. Να αλλάξουμε πορεία»

Τόσο οι υποψήφιοι του πρώτου γύρου, όσο και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι του κόμματος απηύθυναν μήνυμα ενότητας.