Αρχική Ν. Κορινθίας Χ.Δήμας: Ενισχύεται με 62 αστυνομικούς η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την αποτελεσματικότερη...

Χ.Δήμας: Ενισχύεται με 62 αστυνομικούς η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο Νομό μας

Ενισχύεται με 62 αστυνομικούς η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο Νομό Κορινθίας.

Η ανάρτηση του Υφυπουργού Οικονομικών,Χρίστου Δήμα:

Η ασφάλεια είναι από τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών και στην Κορινθία. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βέβαια σημαντικά βήματα και όσον αφορά την ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με την προμήθεια νέων μέσων, υποδομών, οχημάτων, εξοπλισμού κ.α.

Ο στόχος μας είναι σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τους φορείς και κυρίως με την Άστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, να κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα που χρειάζονται ώστε να περιοριστεί ακόμα περισσότερο η εγκληματικότητα.

Σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ενημέρωσε για τη σημαντική ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.