Αρχική Περ. Πελοποννήσου Νέες Τοποθετήσεις Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νέες Τοποθετήσεις Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β’ βαθμού, πραγματοποιήθηκαν κρίσεις Προϊσταμένων για θέσεις Γενικών Διευθύνσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, βάσει των προβλεπόμενων της ισχύουσας νομοθεσίας. Η διαδικασία υλοποιήθηκε από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι κρίσεις βασίστηκαν σε μοριοδότηση που αφορούσε τα τυπικά εκπαιδευτικά προσόντα, την εργασιακή εμπειρία και την άσκηση καθηκόντων ευθύνης των υποψηφίων. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τη διενέργεια δομημένης συνέντευξης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΑΣΕΠ από πενταμελή επιτροπή.

Οι έξι νέοι Γενικοί Διευθυντές είναι οι εξής:

Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών: Κωνσταντίνα Καχριμάνη

Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας: Βασιλική Τζαβέλλα

Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής: Γεώργιος Μπουραζάνης

Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης: Δήμητρα Κωνσταντοπούλου

Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών: Γεώργιος Τρίκκας

Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας: Κανέλα Καράμπελα

Όλοι οι νέοι Προϊστάμενοι συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, όπου συζητήθηκαν οι στόχοι της νέας διοίκησης και οι προτεραιότητες για την αποτελεσματική λειτουργία της Περιφέρειας.

Επίσης, ενημερώθηκαν ότι ξεκινάει η διαδικασία επιλογής Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων, βάσει της ίδιας αξιολογικής διαδικασίας, από το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.