Αρχική Ν. Λακωνίας Χτύπησαν βάναυσα με βαριοπούλα άνδρα στο σπίτι του στις Αμύκλες

Χτύπησαν βάναυσα με βαριοπούλα άνδρα στο σπίτι του στις Αμύκλες

Ένα αλλόκοτο συμβάν που προξενεί πολλά ερωτηματικά εκτυλίχθηκε αργά τη νύχτα τού Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής (12-13/10) στην περιοχή των Αμυκλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τού «ΛΤ», σε κατοικία της περιοχής διέμενε στο παρελθόν ζευγάρι -μη έγγαμο- με ένα ανήλικο παιδί ηλικίας 3 ετών. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για «σύννεφα» και χωρισμό μεταξύ τού ημεδαπού άνδρα και της αλλοδαπής συμβίας του, καθώς εδώ και καιρό ζούσαν σε διαφορετική στέγη.

Τα όσα μεταφέρονται για τα γεγονότα τού Σαββάτου προξενούν ανατριχίλα. Στο εν λόγω σπίτι των Αμυκλών φέρονται να προσέρχονται τη νύχτα, με άγνωστα κίνητρα, η πρώην σύντροφος μαζί με άλλον άνδρα. Επιχειρούν να προσεγγίσουν και να εισβάλουν στο εσωτερικό, πηδώντας στο μπαλκόνι, όμως ο παθών αντιλαμβάνεται την παρουσία τους και βγαίνει στην αυλή. Εκεί, ο φερόμενος ως δράστης δεν διστάζει να του επιτεθεί με μια βαριοπούλα(!) που έφερε μαζί του, προξενώντας του τραύματα κυρίως στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρεται λίγη ώρα αργότερα τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ το δίδυμο των φερόμενων θυτών τρέπεται σε φυγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ευτυχώς, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ θα γίνει εκτίμηση των σοβαρών τραυμάτων από ιατροδικαστή. Απόπειρα ανθρωποκτονίας ή «προειδοποίηση»(;), διερωτώνται γνωρίζοντες…

Ακολούθησε η σύλληψη του 47χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Ο εν λόγω αρνείται τα πάντα για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, όπως μαθαίνει ο «ΛΤ», μέχρι και κλοπή οχήματος δηλώθηκε, σε μια απόπειρα όπως λέγεται να «θολώσουν» τα νερά γύρω από τη φερόμενη ανάμειξη.

Πηγή μεταφέρει στον «ΛΤ» ότι δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα, που η συγκεκριμένη γυναίκα προκαλεί προβλήματα με τη συμπεριφορά και τις ενέργειές της στον πρώην συμβίο της. Ως πιο πρόσφατη περιγράφεται η πρόκληση ζημιών στο ίδιο σπίτι, που άλλοτε στέγαζε την κοινή ζωή τους…