Αρχική Eπικαιρότητα Καιρός: Τέλος τα 30άρια, έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση των...

Καιρός: Τέλος τα 30άρια, έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Αποχαιρετάμε, όπως όλα δείχνουν, τα 30άρια, καθώς, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, από αύριο Τετάρτη (16.10.2024) η θερμοκρασία θα αρχίσει να υποχωρεί για να κλειδώσει στο τέλος της εβδομάδας περίπου στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει από την Τετάρτη, ωστόσο την Πέμπτη θα παρουσιάσει αισθητή πτώση με τη θερμοκρασία να πέφτει έξι βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, ο καιρός θα είναι ελαφρώς συννεφιασμένος, καθώς η πτώση της θερμοκρασίας δεν θα συνοδεύεται από βροχές, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο (19.10.2024) η θερμοκρασία στην Αθήνα δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Την επόμενη εβδομάδα το θερμόμετρο θα κυμανθεί στους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα σημειωθούν και βροχές.

Οι θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα από Windy:

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 16-10-2024

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φτάσει στα βόρεια 23 με 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17-10-2024

Στο Ιόνιο και τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Θεσσαλία και τη δυτική Μακεδονία μέχρι το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-10-2024

Στα δυτικά και τα βόρεια νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στο Ιόνιο από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19-10-2024

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.