Αρχική Ν. Κορινθίας Σύλληψη ατόμου στην Κορινθία για ναρκωτικά

Σύλληψη ατόμου στην Κορινθία για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 66χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων, οι πιο πάνω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα του 66χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 48 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης αξιόποινων πράξεων και όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 66χρονος, παρέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Τέλος, όπως προέκυψε, σε βάρος του 66χρονου εκκρεμούσαν διάταξη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, για κατοχή, μεταφορά και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και
Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για ναρκωτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.