Αρχική Ν. Κορινθίας Αλίκη Κοσκολέτου: Η υποψηφιότητά μου για το Επιμελητήριο Κορινθίας καθοδηγείται από την...

Αλίκη Κοσκολέτου: Η υποψηφιότητά μου για το Επιμελητήριο Κορινθίας καθοδηγείται από την αγάπη μου για τον τόπο μας και την επιχειρηματικότητα

Η Αλίκη Κοσκολέτου γεννήθηκε το 1976 και κατοικεί στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι μητέρα δύο γιων, του Νικόλα και του Άγγελου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, εργάστηκε ως στέλεχος γραμματειακής διοίκησης σε μία από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες της χώρας, αποκτώντας πολύτιμες δεξιότητες στη διαχείριση μεγάλων οργανισμών και στην αντιμετώπιση προκλήσεων σε απαιτητικά και πολυδιάστατα περιβάλλοντα. Τα τελευταία 20 χρόνια, η Αλίκη έχει αφοσιωθεί στη δική της οικογενειακή επιχείρηση, το “Aliki’s Flowers & Events”, στο Κιάτο Κορινθίας, την οποία δημιούργησε από το μηδέν με αγάπη και επιμονή. Μέσα από αυτή τη διαδρομή, έχει αποκτήσει εκτενείς γνώσεις και εξαιρετικές ικανότητες στην οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου, όπως γάμους και βαφτίσεις, με την επιχείρησή της να ξεχωρίζει για την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Αλίκη δραστηριοποιείται ενεργά στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και είναι αντιπρόσωπος του Κορινθιακού εμπορίου στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Η υποψηφιότητά μου για το Επιμελητήριο Κορινθίας καθοδηγείται από την αγάπη μου για τον τόπο μας και την επιχειρηματικότητα. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης. Με την εμπειρία και τη γνώση που έχω αποκτήσει, θέλω να συμβάλλω στην ενίσχυση αυτών των επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον που θα προσελκύσει νέες επενδύσεις και θα υποστηρίξει την καινοτομία.
Δεσμεύομαι να εργαστώ ακούραστα για την προώθηση των συμφερόντων των τοπικών επιχειρήσεων, να ενισχύσω τη συνεργασία και τη δικτύωση μεταξύ τους, και να διασφαλίσω ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα λειτουργεί ως ένας δυναμικός και υποστηρικτικός οργανισμός. Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, ώστε να εργαστούμε μαζί για ένα ισχυρότερο και ευημερούν επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κορινθία.