Αρχική Ν. Κορινθίας Στην “Επιχειρηματική Δύναμη” ο Μπαγλαμπάς Μιχαήλ

Στην “Επιχειρηματική Δύναμη” ο Μπαγλαμπάς Μιχαήλ

Ο Μπαγλαμπάς Μιχαήλ γεννήθηκε και μένει στο Κιάτο. Από το 2015 μέχρι σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος ασφαλιστικών και επενδυτικών προγραμμάτων, ως συνεργάτης των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών με συνεχόμενες διακρίσεις στον κλάδο Ζωής & Υγείας . Έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πάτρας και είναι μέλος της ανθρωπιστικής οργάνωσης Rotary Club. Είναι παντρεμένος με την Κουτσούκου Παναγιώτα και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Ο Μπαγλαμπάς Μιχαήλ μετά από μια δεκαετούς και πλέον επιτυχημένη δραστηριότητα στον χώρο της αγοράς πήρε το 2023 την απόφαση να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά της περιοχής του. Η πρώτη του αυτή επαφή τον γέμισε εμπειρίες και είδε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του και τον έκανε να αισθανθεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και αίσθημα ευθύνης. Για τις προσεχείς εκλογές στο επιμελητήριο Κορινθίας βλέπει άλλη μια πρόκληση που ανοίγεται για τον ίδιο σε ένα πεδίο που μοιάζει διαφορετικό από αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά ίσως δεν είναι και τόσο. Η υγιής επιχειρηματικότητα πρέπει να στηρίζεται πρώτα από τους ίδιους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νομού. Με αυτό τον τρόπο θα απωθήσουμε τα νοσηρά φαινόμενα των παράκεντρων που θέλουν να εξουσιάζουν των χώρο δίχως να παρουσιάζουν ουσιαστική δραστηριότητα αλλά θα αναδείξουμε και τον μικρότερο η ασθενέστερο επιχειρηματία με ουσιαστικά μέτρα και παρεμβάσεις ώστε να μπορεί να διατηρήσει και να αναπτύξει την δραστηριότητα του σε υγιή πλαίσια.
Ο ρόλος του επιμελητηρίου είναι να στηρίζει, να επιμορφώνει και να αναδεικνύει τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Αυτή η εξωστρέφεια που παρατηρεί τα τελευταία χρόνια είναι ο λόγος που εμπιστεύτηκε το πρόσωπο του νυν προέδρου κ. Παναγιώτη Λουζιώτη, μιας και είδε στις πράξεις του όλα αυτά τα οποία επιθυμεί να απολαμβάνει και ο ίδιος σαν επαγγελματίας από το επιμελητήριο Κορινθίας.
Για αυτούς τους λόγους ζητάει την στήριξη στον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ώστε να του δοθεί η ευκαιρία αλλά και η μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπήσει τον τόπο μας στον τομέα υπηρεσιών όπου κατέχεται σαν υποψήφιος.