Αρχική Ν. Κορινθίας Bασίλης Κατωπόδης: Η υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Δύναμη» του Π.Λουζιώτη...

Bασίλης Κατωπόδης: Η υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Δύναμη» του Π.Λουζιώτη στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής και ευημερούσας τοπικής οικονομίας

Είναι μόνιμος κάτοικος Κορίνθου και γιος εμπόρου, έχει βαθιές ρίζες στην τοπική κοινωνία και γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής. Με σημαντική εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων, υπήρξε γραμματέας στο Συνεταιρισμό Χονδρεμπόρων Ελλάδας, MEGA Logistics ΣΥΝ.ΠΕ., συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ανάπτυξη του κλάδου. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο ίδιος έχει μεγαλώσει με αξίες και αγάπη για την οικογένεια και την κοινωνία. Η κόρη του είναι ψυχολόγος, ενώ ο γιος του φοιτά στο τμήμα Φυσικής .Μαζί με τον αδελφό του, ίδρυσαν την εταιρεία SALES Αφοί Κατωπόδη Ο.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου τυποποιημένων προϊόντων και διανομών στην περιοχή της Κορινθίας και Αργολίδας.
Ο Κατωπόδης Βασίλειος ως γέννημα θρέμμα της Κορινθίας, με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, ο στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δυναμικό, καινοτόμο και ανθεκτικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί επιχειρηματίες, και γι’ αυτό δεσμεύεται να εργαστεί για τη στήριξη και την ενδυνάμωσή τους. Βασική του αρχή είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, ώστε οι επιχειρήσεις μας να μην ευημερούν μόνο για λίγο, αλλά να έχουν μακροπρόθεσμη επιτυχία, σεβόμενες το περιβάλλον και την κοινωνία. Η υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Δύναμη» του Παναγιώτη Λουζιώτη στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής και ευημερούσας τοπικής οικονομίας που θα ωφελήσει όχι μόνο τους επιχειρηματίες, αλλά και κάθε κάτοικο της περιοχής.