Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Κολόκας Νίκος συμμετέχει ως υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές με τον συνδυασμό...

Ο Κολόκας Νίκος συμμετέχει ως υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Δύναμη” του Παναγιώτη Λουζιώτη

Ο Κολόκας Νίκος γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1975 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κόρινθο όπου τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, βιομηχανικό σχεδιασμό και διακόσμηση. Από το 2000 διατηρεί δικό του γραφείο μελετών εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων επί της οδού Δαμασκηνού 46 στην Κόρινθο. Ήταν συνιδιοκτήτης για 12 χρόνια ενός καταστήματος εστίασης, του ιστορικού “fin” στο αίθριο της δημοτικής αγοράς της Κορίνθου.
Συμμετέχει ως υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Δύναμη” του Παναγιώτη Λουζιώτη, φιλοδοξώντας να βοηθήσει με τις δυνάμεις του να δημιουργηθεί ένα επιμελητήριο που θα λειτουργεί ως ισχυρός σύμμαχος για κάθε επιχειρηματία, προωθώντας την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη σε κάθε επίπεδο. Στόχος του είναι να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη των μελών του επιμελητηρίου και να αποτελέσει τη βάση για έναν οργανισμό που θα είναι ισχυρός, καινοτόμος και προσαρμοστικός στις σύγχρονες ανάγκες. Επιπλέον επιδιώκει να βοηθήσει στην καθιέρωση του επιμελητηρίου ως βασικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και ως σημείο αναφοράς για την υποστήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Οραματίζεται ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε νέες ιδέες, που αγκαλιάζει την καινοτομία και προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες και πόρους σε κάθε επιχειρηματία, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου, προάγοντας παράλληλα τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης.