Αρχική Ν. Κορινθίας Επιχειρηματική Δύναμη: Ο Βλάσσης Θοδωρής θέτει υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο Κορινθίας με...

Επιχειρηματική Δύναμη: Ο Βλάσσης Θοδωρής θέτει υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο Κορινθίας με το όραμα να ενισχύσει τη θέση των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων και να προάγει την ανάπτυξη του κλάδου στην περιοχή

Ο Βλάσσης Θοδωρής γεννημένος το 1962 είναι παντρεμένος με την Λουμάνη Γρηγορία και έχουν δύο παιδιά. Με πολυετή εμπειρία δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1975 και κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 1985. Από τότε διατηρεί την επιχείρησή του με επωνυμία «Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις» στο Λουτράκι. Από το 2000 κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων του Νομού Κορινθίας, ενώ είναι και ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδιακής Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η).
Ο Βλάσσης Θοδωρής θέτει υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο Κορινθίας με το όραμα να ενισχύσει τη θέση των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων και να προάγει την ανάπτυξη του κλάδου στην περιοχή. Πιστεύει ότι η συνεργασία και η δικτύωση μεταξύ των επαγγελματιών είναι καθοριστικής σημασίας για την προώθηση καινοτόμων λύσεων και πρακτικών.
Δεσμεύεται να προωθήσει εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και προγράμματα κατάρτισης για τους ηλεκτρολόγους, ώστε να διασφαλίσει ότι όλοι οι επαγγελματίες παραμένουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις. Μέσω αυτής της προσπάθειας, στοχεύει να δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό και συνεργατικό περιβάλλον, που θα ενδυναμώσει τις τοπικές επιχειρήσεις και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.