Αρχική Ν. Κορινθίας Αντώνης Χατζημάρκος: “Εμπιστεύομαι τον Π.Λουζιώτη καθώς έχω δει το έργο του ως...

Αντώνης Χατζημάρκος: “Εμπιστεύομαι τον Π.Λουζιώτη καθώς έχω δει το έργο του ως νυν πρόεδρο του Επιμελητηρίου”

Ο Αντώνης Χατζημάρκος κατάγεται από το Κιάτο και τις Σέρρες, αλλά μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά για πάνω από 25 χρόνια. Διατηρεί δική του επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων, η οποία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής αγοράς. Παράλληλα, συνεχίζει με επιτυχία τη διαχείριση της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης – το καφενείο στα Δικαστήρια της Κορίνθου, που περνά στη δεύτερη γενιά, διατηρώντας την παράδοση και την παρουσία του στην καρδιά της πόλης.
Με πλούσια εμπειρία στον επιχειρηματικό κόσμο, ο Αντώνης έχει αναπτύξει δραστηριότητες και στον εξαγωγικό τομέα, προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες σε διεθνείς αγορές. Αυτή η εξαγωγική δραστηριότητα του προσδίδει μια ευρύτερη εικόνα των σύγχρονων εμπορικών προκλήσεων, δίνοντάς του την ικανότητα να κατανοεί βαθύτερα τις ανάγκες της τοπικής και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται, και επιλέγει να στηρίξει τον Παναγιώτη Λουζιώτη, καθώς τον εμπιστεύεται και έχει δει το έργο του ως νυν πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Ως υποψήφιος, ο Αντώνης Χατζημάρκος στοχεύει να αξιοποιήσει την πολυετή εμπειρία του για να υποστηρίξει τους τοπικούς επιχειρηματίες, προωθώντας τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών ανάπτυξης και ενισχύοντας τη θέση της Κορινθίας στην αγορά.
Με σαφή κατανόηση των αναγκών των επιχειρήσεων, δεσμεύεται να προωθήσει λύσεις που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία, θα αναβαθμίσουν το επιχειρηματικό περιβάλλον και θα στηρίξουν την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, συμβάλλοντας έτσι στη δυναμική ανάπτυξη της περιοχής.