Αρχική Eπικαιρότητα Η ζωή του 6χρονου Ραφαήλ είναι σε κίνδυνο – Πάσχει από καρδιακή...

Η ζωή του 6χρονου Ραφαήλ είναι σε κίνδυνο – Πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και μας χρειάζεται

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του Ραφαήλ Σκέντζα από την Θεσσαλονίκη που πάσχει από βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Παιδική Χαρά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ !! ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο 6χρονος χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης όμως η οικογένειά του δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στο κόστος του χειρουργείου και της μετέπειτα ανάρρωσης και νοσηλείας. Ο Ραφαήλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, είναι το πέμπτο χειρουργείο που θα κάνει και είναι δύσκολη εγχείρηση.

Είναι ένα παιδάκι με μόνιμο χαμόγελο που το μεταφέρει σε όποιον τον γνωρίσει, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχει περάσει μέχρι τώρα… Γιατί ο Ραφαήλ μας πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και παλεύει με νύχια και με δόντια από 18 ημερών μωράκι . Μέχρι σήμερα έχει κάνει ΤΕΣΣΕΡΑ πολύ σοβαρά χειρουργεία . ΑΜΕΣΑ πρέπει να κάνει το ΠΕΜΠΤΟ του χειρουργείο για να συνεχίσει η ταλαιπωρημένη του καρδούλα να χτυπά .

Η άκρως σοβαρή και επείγουσα για την ζωούλα του επέμβαση τώρα θα πραγματοποιηθεί σε Ιδιωτική Κλινική των Αθηνών. Η οικογένεια του κάνει δραματική έκκληση για βοήθεια καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα . Το παιδάκι τους παλεύει χρόνια με το πρόβλημα στην καρδιά του και μας χρειάζονται για στήριγμα τώρα περισσότερο από ποτέ !

Αυτή την στιγμή οποιαδήποτε δωρεά μπορεί να είναι σωτήρια ! Παρακαλούμε πολύ κάντε όλοι μια κοινοποίηση ! Ελάτε να βοηθήσουμε τον μικρό Ραφαήλ να γυρίσει γρήγορα πίσω γερός και να μας σκάσει το πιο πλατύ του χαμόγελο από ΧΑΡΑ !