Αρχική Χωρίς κατηγορία Συνεδριάζουν την Πέμπτη στο Ξυλόκαστρο – Θέμα το “Χαμόγελο”

Συνεδριάζουν την Πέμπτη στο Ξυλόκαστρο – Θέμα το “Χαμόγελο”

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου. Τα σημαντικότερα θλεματα:

1. Ψήφισμα διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στα 40 παιδιά και 30 εργαζόμενους στο Σπίτι του «Χαμόγελου του παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο.
2. Αποδοχή όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου αναχρηματοδότησης ήδη συναφθέντων δανείων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με το Τ.Π και Δανείων, σύμφωνα με τις παρ. 1 και 2 του άρθρου 81 του Ν. 4316/14.
3. Έγκριση κανονισμού υπαίθριας διαφήμισης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
4. Τροποποίηση-συμπλήρωση μελών αρ 127/2015 απόφασης δημοτικού συμβουλίου περί ορισμού προσωρινής διοικούσας επιτροπής άρδευσης στην Τ.Κ. Μάννας.
5. Έγκριση κοπής τριών (3) πεύκων στην οδό Καμελίας οικισμού Μελισσίου, για διαπλάτυνση διόδου, για προσωρινή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής με προβλήματα υγείας.
6. Επικαιροποίηση αρ 17/2016 μελέτης για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ Δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ»- Τροποποίηση προϋπολογισμού.
7. Έγκριση δαπάνης μετακίνησης δημοτικού συμβούλου για συμμετοχή του στο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στις 8 και 9 Ιουλίου στη Μήλο.
8. Τροποποίηση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της εργασίας «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ».
9. Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου BIΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΣΤΑ ΕΩΣ ΡΟΥΒΕΡΑ.