Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συλλήψεις σε Αργολίδα, Λακωνία, Μεσσηνία

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Λακωνία, Μεσσηνία

  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (21.6.2023) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας, εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή, καθώς και καπνικά είδη.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (21.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (21.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 48χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (21.6.2023) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (21.6.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κοσμήματα, τραπεζικές κάρτες  και διάφορα προσωπικά είδη και έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.
Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αγροτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, εντοπίστηκε ύποπτος χώρος καλλιέργειας φυτών κάνναβης. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας όπου σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο εντόπισαν φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από -28- φυτά κάνναβης, ύψους έως -170- εκατοστών, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε καλλιεργητικός εξοπλισμός. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των δραστών.