Αρχική Ν. Κορινθίας Ο “διακοσμητικός” αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων, Δημήτρης Μανωλάκης… (βίντεο)

Ο “διακοσμητικός” αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων, Δημήτρης Μανωλάκης… (βίντεο)

Στα προ ημερησίας θέματα του χθεσινού Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων ήταν και το Δημοτικό Θέατρο της πόλης και οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί. Θα περίμενε κανείς να πάρει τον λόγο ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Δημήτρης Μανωλάκης και να θέσει τα προβλήματα που έχει ο χώρος μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε (αν πραγματοποίησε) ο ίδιος με τους μηχανικούς της υπηρεσίας του. Αυτό όμως όχι μόνο δεν έγινε αλλά τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Βασίλης Πανταζής που στην εισαγωγή της τοποθέτησής του λέει ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος του ζήτησε να επιληφθεί του θέματος αλλά και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το θέατρο να είναι έτοιμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα :

Ομολογουμένως όσα είπε ο Βασίλης Πανταζής είχαν ουσία, χωρίς ίχνος αλαζονείας και χωρίς να ρίχνει ευθύνες σε κανέναν. Προφανώς και έχει τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία λόγω επαγγέλματος να διαχειριστεί αυτό που του ανατέθηκε από τον Δήμαρχο. Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσο χρήσιμος θα ήταν ο Βασίλης Πανταζής στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και όχι ο Δημήτρης Μανωλάκης που δεν πήρε ποτέ τον λόγο για το συγκεκριμένο θέμα παρότι άπταιται των αρμοδιοτήτων του.

Εκτός όμως από αυτό το περιστατικό, δημιουργήθηκε και άλλο ένα θέμα με μία παράταση που ζητάει ένας εργολάβος του Δήμου για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρώσει.Ο συγκεκριμένος εργολάβος έχει αναλάβει τεχνικό έργο του Δήμου. Παρότι η παράταση ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν δόθηκε ο λόγος στον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών ενώ αυτή την φορά τον ζήτησε….. πολύ καθυστερημένα βέβαια.