Αρχική Ν. Κορινθίας Οι μεγάλες επιχειρήσεις του νομού Κορινθίας στηρίζουν Π.Λουζιωτη στις επιμελητηριακές εκλογές

Οι μεγάλες επιχειρήσεις του νομού Κορινθίας στηρίζουν Π.Λουζιωτη στις επιμελητηριακές εκλογές

Για τον Παναγιώτη Λουζιωτη δεν χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις αφού η μακρόχρονη πείρα του στο Επιμελητήριο Κορινθίας σε θέσεις συμβούλου αλλα και Προέδρου τα τελευταία χρονια έχουν δώσει μαθήματα εργατικότητας, έργου και ηθικής. Λίγες μέρες πριν στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού του είδαμε άξιους και σοβαρούς επιχειρηματίες που έχουν να προσφέρουν στο επιχειρείν. Οι πληροφορίες μου λένε ότι και το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο θα είναι εξίσου δυνατό. Δεν είναι τυχαία η εισροή τόσων πολλών και εκλεκτών επιχειρηματιών στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Λουζιωτη.

Οι ατέλειωτες ώρες αφιλοκερδους προσφοράς του, τα αμέτρητα προγράμματα ανακούφισης των επιχειρηματιών αλλα και οι επιτυχημένες εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα τον κατατάξουν χωρίς αμφιβολία στην πρώτη και με μεγάλη διαφορα θέση. Αυτό που επίσης είναι εντυπωσιακό είναι η απήχηση και η αποδοχή που έχει από τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις του νομου στο σύνολο τους.

Έτσι κι αλλιώς ο μοναδικός του στόχος όλα αυτά τα χρονια είναι η προσέλκυση νέων πελατών στην Κορινθια και η εξάπλωση των κορινθιακων προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιχειρηματίες που γνωρίζουν καλά τις επιμελητηριακές εκλογές κάνουν λόγο για μια συντριπτική νίκη με ποσοστό που χρονια έχει να καταρριφθεί.