Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Στριμενοπουλου: Η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός στο μεγάλο έργο των εκπαιδευτικών

Γ.Στριμενοπουλου: Η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός στο μεγάλο έργο των εκπαιδευτικών

Τα σχολεία ανοίξανε τις πόρτες τους.
Η νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της προκλήσεις, ευκαιρίες για μάθηση, συνεργασία και ελπίδες για την προσωπική και ακαδημαϊκή πρόοδο των παιδιών μας.
Η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός στο μεγάλο έργο των εκπαιδευτικών, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι ώστε τα παιδιά μας να έχουν τα σχολεία που τους αξίζουν. Εκεί που δημιουργούνται οι καλύτερες αναμνήσεις, εκεί που χτίζεται το μέλλον των μαθητών, εκεί, που οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα καταθέσουν ξανά όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να επιτελέσουν στο ακέραιο και με επιτυχία το καθήκον τους. Στους μαθητές/τριές μας εύχομαι καλή πρόοδο, γεμάτη υγεία, χαρά και δημιουργικότητα. Στους εκπαιδευτικούς μας, εύχομαι δύναμη και έμπνευση στο σημαντικό τους έργο. Και στους γονείς, εύχομαι να παραμείνουν στο πλευρό των παιδιών τους, στηρίζοντας την πορεία τους με υπομονή και αγάπη.
Είμαστε όλοι εδώ, έτοιμοι να σας στηρίξουμε και να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη σχολική και προσωπική σας επιτυχία. Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά μία από τις πιο δημιουργικές και επιτυχημένες.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους και όλες!

Γεωργία Στριμενοπούλου