Αρχική Ν. Λακωνίας Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Σωματείου ΑμΕΑ Λακωνίας

Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Σωματείου ΑμΕΑ Λακωνίας

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση μελών πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες τού Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) Ν. Λακωνίας, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου πραγματοποίησε τακτική γενική συνέλευση και εκλογές στο γραφείο του, προκειμένου να αναδειχθούν τα μέλη που θα αναλάβουν όλες τις καίριες θέσεις στα όργανα του σωματείου.

Πρόεδρος του ΔΣ επανεξελέγη ο Σταύρος Λαμπρινάκος, ο οποίος με δήλωσή του ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία και δεσμεύθηκε να είναι «αντάξιος της τεράστιας εμπιστοσύνης και στήριξης» που έλαβε -για μια ακόμη θητεία-, «υπηρετώντας τις αξίες και τους αγώνες των ατόμων με ειδικές ανάγκες». Κάλεσε δε, τους Λάκωνες να συνεχίσουν να «αγκαλιάζουν» το σωματείο, όπως και τις Αρχές του τόπου, ώστε «να μεριμνούν και να εργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων τους, να διασφαλίζουν την πλήρη και ισότιμη μεταχείρισή τους και να προωθούν τα δίκαια αιτήματά τους για πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή και ένταξη στην κοινωνία».

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: Σταύρος Λαμπρινάκος
Αντιπρόεδρος: Αγάπη Γούσγουλα
Γραμματέας: Ευαγγέλια Λιάκου
Ταμίας: Ρούλα Πετράκου
Μέλος: Τάκης Αλεξανδράκης

Ελεγκτική Επιτροπή: Δημήτριος Κυριακούλιας, Ουρανία Γρίβα, Λεωνίδας Μυλώνακος

Εκπρόσωποι ΕΣΑΜΕΑ: Σταύρος Λαμπρινάκος, Ρούλα Πετράκου

Εκπρόσωποι στην Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμΕΑ Πελοποννήσου: Παναγιώτης Αλεξανδράκης, Σταύρος Λαμπρινάκος, Δημήτριος Κυριακούλιας, Αγάπη Γούσγουλα, Ευαγγέλια Λιάκου