Αρχική Ν. Κορινθίας Εμπορικος Σύλλογος Κιάτου: Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Εμπορικος Σύλλογος Κιάτου: Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη

Χρυσοχοΐδη, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/09 αντιπροσωπεία

αυτοδιοικητικών και θεσμικών φορέων από την Κορινθία. Από την πλευρά του δήμου Σικυωνίων στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μυττάς κι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, Χρήστος Κούβας.

Παρευρέθηκε ακόμα, η βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Μαριλένα Σούκουλη, η οποία συνέβαλε ενεργά στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.

Η συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήρθε σε συνέχεια συνεχόμενων πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει αυτοδιοικητικοί και θεσμικοί φορείς, ειδικότερα δε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας (ΕΑΥΚ), και αφορά στα φαινόμενα παραβατικότητας, σε όλο τον νομό Κορινθίας και φυσικά στον δήμο Σικυωνίων και στην πόλη του Κιάτου.

Ο υπουργός, ο οποίος ήταν απολύτως ενήμερος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας, άκουσε προσεκτικά όλα όσα του είπαν οι συνομιλητές του και δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, που θα οδηγήσουν σε ορατά αποτελέσματα.

Θυμίζουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο στις πρωτοβουλίες αυτές, καθώς τον τελευταίο μήνα έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις τόσο με την ΕΑΥ Κορινθίας, όσο και με τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρίστο Δήμα, για το θέμα της αυξημένης παραβατικότητας.

 

Με εκτίμηση

O Πρόεδρος                                                               

 Χρήστος  Κούβας       

 Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνος  Καραγκούνης