Αρχική Ν. Κορινθίας Στην «Επιχειρηματική Δύναμη» o Δημήτρης Μπίτζιος

Στην «Επιχειρηματική Δύναμη» o Δημήτρης Μπίτζιος

Ο Δημήτρης Μπίτζιος, με καταγωγή από το Χιλιομόδι Κορινθίας, είναι παντρεμένος με την Αγγελική Κορακάκη και πατέρας δύο παιδιών.Έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στον επαγγελματικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της εστίασης και σήμερα είναι ιδιοκτήτης καφετεριών σε Κόρινθο, Πάτρα και Αθήνα. Παράλληλα, σχεδιάζει τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα σε δημοφιλή νησιά της Ελλάδας.Η συμβολή του στα κοινά ξεκίνησε από το 2014 ως Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου Κορινθίας, υπηρετώντας με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Επιλπέον, από το 2019 έως το 2023, υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο Δήμο Κορινθίων, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Έχει εκλεγεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, όπου διατελεί ως Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, παρέχοντας καθοδήγηση σε νέους και παλαιότερους επιχειρηματίες.Στον τομέα του αθλητισμού, ο Δημήτρης το 2011 ανέλαβε τα ηνία του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στην Κορινθία.Επίσης, κατείχε σημαντικό ρόλο ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας (Ε.Π.Σ.) και Πρόεδρος του τομέα ασφάλειας κατά της βίας στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, προωθώντας ενεργά την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Τέλος, τον Νοέμβριο του 2022 ορίστηκε από την Ε.Π.Ο. στην διαρκή επιτροπή Ασφάλειας και Γηπέδων.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζει να εξελίσσεται και να καινοτομεί, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την ποιότητα και την κοινωνική υπευθυνότητα.
Ο Δημήτρης Μπίτζιος, ως υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Δύναμη” του Παναγιώτη Λουζιώτη, διαθέτει ένα δυναμικό όραμα για το μέλλον των τοπικών επιχειρήσεων. Φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα επιμελητήριο που θα λειτουργεί ως ισχυρός σύμμαχος για κάθε επιχειρηματία, προωθώντας την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη σε κάθε επίπεδο. Μέσα από την ενίσχυση των υφιστάμενων δομών και τη δημιουργία νέων ευκαιριών, επιδιώκει να χτίσει μια ισχυρή επιχειρηματική κοινότητα που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις, διασφαλίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.