Αρχική Eπικαιρότητα Τέμπη: Πλήθος κόσμου στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία – Δείτε βίντεο...

Τέμπη: Πλήθος κόσμου στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) άρχισε η προσέλευση του κόσμου στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη sold-out συναυλία μνήμης για τα 57 θύματα των Τεμπών.

Αν και οι πόρτες ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 17:00 και η ώρα έναρξης της συναυλίας είχε οριστεί για τις 19:00, από το μεσημέρι πλήθος κόσμου άρχισε να καταφθάνει μπροστά από το Στάδιο.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν οι: Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (1)
Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (2)
kallimarmaro__16_
kallimarmaro__15_
kallimarmaro__14_
kallimarmaro__13_
kallimarmaro__12_
kallimarmaro__10_
kallimarmaro__9_
kallimarmaro__2_
kallimarmaro__3_
kallimarmaro__4_
kallimarmaro__5_
kallimarmaro__1_
kallimarmaro__7_
kallimarmaro__6_

Υπενθυμίζεται ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων έκανε ομόφωνα δεκτό την Πέμπτη το αίτημα για live streaming της συναυλίας. Το αίτημα για τη ζωντανή μετάδοση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr είχε καταθέσει ο Σύλλογος «Τέμπη» 2023 στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μετάδοση της συναυλίας σε γιγαντοοθόνες.

Δείτε σε live streaming τη συναυλία στο YouTube ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι απέξω από το Καλλιμάρμαρο λίγο πριν τις 20.00 συγκεντρώθηκαν διανομείς σε πλατφόρμες, οι οποίοι νωρίτερα  πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας:

Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (3)
Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (4)