Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Γιαννούλας Γιάννης αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου θέτει υποψηφιότητα στον συνδυασμό...

Ο Γιαννούλας Γιάννης αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου θέτει υποψηφιότητα στον συνδυασμό Επιχειρηματική Δύναμη με τον Παναγιώτη Λουζιώτη

Ο Γιάννης Γιαννούλας γεννήθηκε το 1974 στο Κιάτο Κορινθίας . Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά τον Ανδρέα και τον Χρήστο. Από το 1992 μέχρι και το 2016 εργαζόταν στην εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega chanel) ως Διευθυντής παραγωγής. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ψυχαγωγίας, αφού διετέλεσε παραγωγός στα προγράμματα της πρωινής ζώνης και στα shows του καναλιού . Παράλληλα δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση Βουστάσια 1954 (πρώην Γαβαλάς), την οποία ανέλαβε και ανακαίνισε από το 2004 μαζί με τον αδελφό του Γιαννούλα Βασίλη, δίνοντας στην περιοχή μια νέα πνοή, μετατρέποντάς την σε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Εν μέσω οικονομικής κρίσης και αφού το κανάλι στο οποίο εργαζόταν έκλεισε, αποφάσισε να επενδύσει στο Κιάτο και να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση πάνω στο αντικείμενο που γνωρίζει καλά την εστίαση, δημιουργώντας το Sorbetto gelato.
Ο Γιαννούλας Γιάννης είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Λυγνου που εργάζεται στον χώρο του συνεδριακού τουρισμού έχοντας το Afea Congress.
Ο Γιαννούλας Γιάννης αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου θέτει υποψηφιότητα στον συνδυασμό Επιχειρηματική Δύναμη με τον Παναγιώτη Λουζιώτη για να συμβάλλει στην εξέλιξη και ανάπτυξη του.