Αρχική Ν. Κορινθίας Ενημερωτική εκδήλωση για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και προώθηση Πελοποννησιακών Αγροτικών Προϊόντων στη Νεμέα

Ενημερωτική εκδήλωση για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και προώθηση Πελοποννησιακών Αγροτικών Προϊόντων στη Νεμέα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ευρωπαϊκά Προγράμματα: Πελοποννησιακά Γεωργικά Προϊόντα – Δρόμοι Ανάπτυξης & Εξωστρέφειας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, στο Δημαρχείο Νεμέας, από τις 18:30 έως 20:30.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν παραγωγοί και επιχειρηματίες για τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων της Πελοποννήσου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας, με έμφαση στους πελοποννησιακούς οίνους και τρόφιμα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διαθέσιμα προγράμματα και να εξετάσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και εξωστρέφεια των επιχειρήσεών τους.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών της Περιφέρειας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την υποστήριξη των παραγωγών στη δυναμική τους πορεία προς τις διεθνείς αγορές.

 

dimarcheio nemeas exostrefeia 1